Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 08:58 Yorum: 0

Bünyan rekora koşuyor

Bünyan Belediyesi'nin alt yapı projeleri hızla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Bünyan, bir yılda tüm alt yapısını yenileyen ve doğalgaza...

Bünyan rekora koşuyor

Bünyan Belediyesi'nin alt yapı projeleri hızla devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Bünyan, bir yılda tüm alt yapısını yenileyen ve doğalgaza kullanımına başlayan ilçe olarak tarihi bir rekora imza atacak.

Doğalgazdan içme suyuna, atık su kanallarından yeni su depolarına, elektrik hatlarının yer altına alınmasından yağmur tahliye kanallarının yapılmasına kadar birçok alt yapı çalışmasının aynı anda koordineli bir şekilde yürütüldüğü Bünyan'da yer altından çıkan eski içme suyu boruları değişimin ne kadar yerinde ve zamanında yapıldığını gözler önüne serdi. Vatandaşın asbestli borulardan kurtularak daha temiz ve sağlıklı su tüketeceğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, kaya zemine rağmen Camikebir Mahallesinde çalışmaların hızla ilerlediğini söyledi. Çalışmaların verdiği rahatsızlığın farkında olduklarını dile getiren Gülcüoğlu, çalışmalar tamamlandığında, kentte ve ülkede, en kısa sürede doğalgaz hattını tamamlayan ilçe olacaklarını ifade etti.

Bünyan rekora koşuyor

Bünyan rekora koşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber