Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 29 Ocak 2015 - 17:44 Yorum: 0

Burada yabancılık çekmiyorum

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven’i ve Malatya Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Kurt’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Burada yabancılık çekmiyorum

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven’i ve Malatya Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Kurt’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, Ataseven’e ve Kurt’a başarılar diledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “hayırlı olsun” ziyaretleri kapsamında ilk olarak Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven’i ziyaret etti. Burada konuşan Başkan Gürkan, Ataseven’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Başarı dileklerinde bulunmak için buradayız. Görevinde başarılar diliyoruz. Malatya’nın sağlık politikası ve sağlık hizmetleri açısında gerek arkadaşlarımız, gerek genel sekreterimiz, hakikaten gayret gösteriyorlar. Gündüz nüfusu 500 bin olan ilçemizde hastanemizin olmaması hasebiyle, Sağlık Bakanımızın Malatya’mızı ziyaretinde yeni bir hastanenin yapılması noktasındaki irade kararlılığına uygun olarak bizde gerekli çalışmaları başlattık. Bu çalışmalarımız içerisinde gerek Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği olsun, gerek Sağlık Müdürlüğü olsun, gerek hastanemizin yöneticileri olsun, gerekse Tıbbi Hizmetler Başkanımız olsun, bu konuda ortak çalışma içerisindeyiz. Malatya eski Devlet Hastanesi’nin 42 dönümlük alanı tekrar TOKİ’den Sağlık Bakanlığı aracılığı ile talep edildi. Tekrar oranın Battalgazi ilçesine yakışan, üçüncü sınıf bir hizmet görebilen, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olması noktasındaki ortak çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Battalgazi ilçemiz yeni bir hastaneye kavuşacaktır” dedi.

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hep birlikte Malatya’ya hizmet etmek istiyoruz. Malatya benim için değerli bir şehir. Burada 5-6 yıla yakın bir çalışmam oldu. O zamandan kalma güzel hatıralarım var, dostlarım var. O nedenle burada yabancılık çekmiyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan, Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven’e yapmış olduğu ziyaretin ardından Malatya Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Kurt’u da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber