Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Şubat 2020 - 12:23 Yorum: 0

Burak Kızılhan: “29. şampiyonluğa ulaşacağımıza inancımız tam”

Kulüp olarak kısa ve uzun vadedeki planları gerçekleştirmek için yoğun şekilde çalıştıklarını söyleyen Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan,...

Burak Kızılhan: “29. şampiyonluğa ulaşacağımıza inancımız tam”

Kulüp olarak kısa ve uzun vadedeki planları gerçekleştirmek için yoğun şekilde çalıştıklarını söyleyen Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "Futbol takımımızın, camiamızın desteğiyle çıkacakları her maçta bambaşka bir inançla 29. şampiyonluğa ulaşacağına inancımız tamdır" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde devam ediyor. Toplantıda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu. Kızılhan, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sizlerden aldığımız destekle kısa ve uzun vadede planlarımızı gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz. Tüm çalışmaların üzerine bir yandan çıkan finansal problemlerin çözüm noktasında başkanımızın önderliğinde gerçekleşen mücadelemizi sürdürüyoruz. Kulübümüz, önümüze çıkan tüm engellere karşı geçit vermeyen sarı-lacivert duvarıyla yoluna devam etmiştir. Başarımızın büyüklüğünü inancımızın büyüklüğü belirler. Futbol takımımızın, camiamızın desteğiyle çıkacakları her maçta bambaşka bir inançla 29. şampiyonluğa ulaşacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber