Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Temmuz 2014 - 16:33 Yorum: 0

Burdur Belediyesi 30 bin kişilik iftar verdi

BURDUR (AA) - Burdur Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca 30 bin kişilik iftar verdiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayı boyunca 65 bağışçının destekleriyle 35...

Burdur Belediyesi 30 bin kişilik iftar verdi

BURDUR (AA) - Burdur Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca 30 bin kişilik iftar verdiği bildirildi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayı boyunca 65 bağışçının destekleriyle 35 mahallede  "Gönül sofrası" kurulduğu ve 30 bin kişilik iftar verildiği belirtildi. 

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise yaptığı açıklamada, iftar sofralarında vatandaşların sorunlarını dinlediğini bildirdi. Gönül sofralarına katılan vatandaşlara teşekkür eden Ercengiz, şunları kaydetti:

"Seçim vaatlerimizde halkımızla olacağımızın, yan yana olacağımızın, kol kola olacağımızın sözünü vermiştik. Ramazan ayı boyunca da halkımızla birlikte olduk. Bu geleneğimizi devam ettireceğiz. Gönül sofralarımızı 65 gönüllü bağışçımızın katkılarıyla düzenledik. Onlara da yürekten teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber