Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 09:33 Yorum: 0

Burdur Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması

Büyükler kategorisinde Burdur Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu

Burdur Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması

BURDUR (AA) - Burdur'da Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Hüsnü Bayer Spor Salonunda düzenlenen yarışmada "minikler geleneksel düzenlemesiz" dalda Bahçelievler Gençlik ve Spor Kulübü birinci, TOKİ Yahya Kemal Beyatlı Gençlik ve Spor Kulübü de ikinci odu. "Minikler geleneksel düzenlemeli" dalda TOKİ Yahya Kemal Beyatlı Gençlik ve Spor Kulübü ise birinciliği kazandı.

Yarışmada "gençler geleneksel düzenlemesiz" dalda Burdur Folklor Araştırma Derneği (BURFAD) Gençlik ve Spor Kulübü, "büyükler geleneksel düzenlemesiz" dalda Burdur Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, "yıldızlar geleneksel düzenlemeli" dalda Gazi Ortaokulu ve "gençler geleneksel düzenlemesiz" dalda BURFAD Gençlik ve Spor Kulübü birinciliği elde etti. 

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber