Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Burdur Tanıtım Günleri

Burdur'un doğal, kültürel ve yöresel zenginliklerinin tanıtılması amacıyla İstanbul Feshane'de düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu

Burdur Tanıtım Günleri

BURDUR (AA) - İstanbul Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri, renkli görüntüler oluşturdu.

Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi ve İstanbul Burdurlular Derneği'nin organize ettiği Burdur Tanıtım Günleri, başladı.  

Organizasyonda Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Karamanlı, Bucak, Ağlasun, Tefenni ve Gölhisar belediyeleri, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası, Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Köy-Koop, Bucak, Altınyayla ve Yeşilova'daki kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve mermerciler stant açtı.

Aziziye Köyü Yörük Derneği tarafından köy düğünü canlandırıldı, sipsi ve cura eşliğinde Burdur ezgileri ve türküleri seslendirildi.

Burdur'un tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri, yöresel ürünleri, sanayisi ve el sanatlarının tanıtıldığı organizasyon 22 Mart'ta sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber