Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Burdur’da 2.Avcı Bayramı

Bucak Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen 2. Avcı Bayramı, Üzümlü Bel Köyü'nde düzenlendi.

Burdur’da 2.Avcı Bayramı

Bucak Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen 2. Avcı Bayramı, Üzümlü Bel Köyü'nde düzenlendi. 2016-2017 Av Sezonu açılışı nedeniyle Bucak Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübünün Üzümlübel Köyünde düzenlediği avcı bayramına Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Burdur İl Jandarma Komutanı J.Alb. Tayfun Dündar, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal ve kulüp üyesi avcılar katıldı. Başkan Ahmet Yaşar, Vali Yılmaz'a etkinliklerine katıldıkları için teşekkür etti. 2016-2017 sezonu açılışı nedeniyle kulüp üyeleri ile kaynaşma ve sezonu birlikte karşılamak açısından bu etkinliği düzenlediklerini belirten Başkan Yaşar, bu yıl ikincisini düzenledikleri avcı bayramını geleneksel hale getirdiklerini belirterek katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti. Vali Yılmaz katıldığı programda Başkan Yaşar ve Kulüp üyeleri ile bir süre sohbet etti. Programın sonunda okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından Vali Yılmaz, Üzümlübel Köyü'nden ayrıldı.

VALİ YILMAZ KESTEL ALABALIK TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Vali Yılmaz Kestel Köyü'nde bulunan alabalık tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz'a inceleme gezisinde Bucak Kaymakamı İsmail Bayata ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar eşlik etti. Vali Yılmaz, alabalık tesislerinde yaptığı incelemede, balık havuzlarını ve müşteriler için düzenlenen alanları gezerek işletme sahibinden bilgi aldı. Kestel Köylüleri tarafından işletilen dört alabalık tesisini de gezen Vali Yılmaz, Kestel Dağı eteklerinden çıkan soğuk su kaynağının alabalık tesisleri bölümündeki kaynak kısmını gezerek Kestel alabalık tesislerindeki incelemelerini tamamladı.

Yöresel ürün pazarında satış yapan pazarcılarla sohbet etme fırsatı bulan Vali Yılmaz, köylülerin yetiştirdiği ürünlerle ilgili bilgi alarak kendilerine hayırlı, bereketli bol kazançlar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette köylü satıcılar Vali Yılmaz'a yetiştirdiği ürünlerden ikram ederek, köylerini beğenip beğenmediğini sordular. "Bizim köyümüze gelen buradan bir daha ayrılamaz, emekliliğinde buraya yerleşir" diyen Kestelli Köylüler, Vali Yılmaz'a hayırlı işler ve görevinde başarılar diledi.

Burdur’da 2.Avcı Bayramı

Burdur’da 2.Avcı Bayramı

Burdur’da 2.Avcı Bayramı

Burdur’da 2.Avcı Bayramı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber