Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Haziran 2021 - 13:00 Yorum: 0

Burdur’da kamyon şarampole yuvarlandı: 2 yaralı

BURDUR (İHA) – Burdur'un Bucak ilçesinde yağmur sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan kamyondaki sürücü ve yolcu, araçta...

Burdur’da kamyon şarampole yuvarlandı: 2 yaralı

BURDUR (İHA) – Burdur'un Bucak ilçesinde yağmur sonrası kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan kamyondaki sürücü ve yolcu, araçta sıkışarak yaralandı.

Burdur-Antalya karayolu Karapınar köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Bucak'tan Antalya yönüne gitmekte olan Süleyman M. yönetimindeki 07 RM 281 plakalı kamyon, yağış sonrası yolun kayganlaşması ile sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Şarampolde bulunan ağaçları ve yüksek gerilim hattını devirerek durabilen kamyonu gören çevredeki vatandaşlar olayı hemen 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Süleyman M. ve yolcu olarak bulunan Mehmet S., sıkıştıkları yerden Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunda çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber