Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Spor 12 Ekim 2021 - 15:18 Yorum: 0

Burhan Akbudak’tan, Fatih Keleş’e ziyaret

Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Burhan Akbudak, İstanbul BBSK Başkanı Fatih Keleş'i ziyaret etti.

Burhan Akbudak’tan, Fatih Keleş’e ziyaret

Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Burhan Akbudak, İstanbul BBSK Başkanı Fatih Keleş'i ziyaret etti.

Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil 82 kiloda ikincilik elde eden Burhan Akbudak, İstanbul BBSK Başkanı Fatih Keleş ile bir araya geldi.

Burhan Akbudak'ın başarısından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Fetih Keleş, "Olimpiyatların hemen ardından gelen bu başarı bizi çok sevindirdi ve ilerisi için motive etti. Biz tüm branşlarımızda en üst seviyede başarı hedefliyoruz. Bundan sonrada yapılanmamızı daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Sporcularımızın 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlayacağız" dedi.

Başarılı güreşçi Burhan Akbudak ise, "Büyükler Dünya Şampiyonası'nda ilk kez yarıştım. İlk turnuvamda gümüş madalya kazanmanın mutluğunu ve gururunu yaşıyorum. Her zaman yanımda olan kulübüme ve Başkanım Fatih Keleş'e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Burhan Akbudak’tan, Fatih Keleş’e ziyaret

Burhan Akbudak’tan, Fatih Keleş’e ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber