Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Mart 2021 - 13:18 Yorum: 0

Burhaniye dinamik denetim sürecine girdi

Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Valilik genelgesi gereği dinamik denetim tedbirlerine başladı.

Burhaniye dinamik denetim sürecine girdi

Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Valilik genelgesi gereği dinamik denetim tedbirlerine başladı. Sağlık Bakanlığı'nın risk haritasını açıklamasından sonra, Balıkesir'in çok yüksek riskli iller arasında yer almasıyla birlikte, Balıkesir Valiliği tarafından dinamik denetim süreci başlatıldı.

Burhaniye genelinde 5 kurum tarafından yapılan denetimlerin en kapsamlısı Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmeye başlandı. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yüksek riskli kategoride sınıflandırılan süreçte, kontrollü normalleşme dönemine ivedi geçiş yapılabilmesi için denetim süreci hızlandırıldı. Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, temel unsur ve esasların ön planda olduğu denetimlerde, maske, mesafe, temizlik denetimleri haricinde halkın virüse karşı duyarlılığı için uyarılarda yapıldı.

7 gün 24 saat görev yapacak olan 3'er kişilik 5 ekiple ilçe de denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta ekipleri denetimler esnasında halkı da salgından korunma yollarını aktararak denetim kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulunuyor. İSDEM (İlçe Salgın Denetim Merkezi Uygulaması) sistemine günlük kaydedilen ve takibi yapılan verilerle denetim süreci raporlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber