Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Burhaniye Emniyet Müdürlüğüne yeni hizmet binası

Yeni binanın temeli törenle atıldı

Burhaniye Emniyet Müdürlüğüne yeni hizmet binası

BALIKESİR (AA) - Burhaniye Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, temel atma töreninde, Balıkesir'in İstanbul, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin arasında, artan nüfusu, tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm potansiyeli, deniz ve hava limanlarıyla cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Bu doğrultuda özel ve kamu kurumlarının eş güdümlü çalışarak projelerini hayata geçirme gayretlerine teşekkür eden Yaman, şöyle konuştu:

"Balıkesir'de güzel yatırımlara imza atılıyor. 12 yılda 4,5 milyar liralık yatırım yapıldı. Devam eden 113 proje var. Polislik çok zor ve ciddi sorumluluklar isteyen meslek. Toplumun nizamını sağlamak, can ve mal güvenliğini sağlamak polisin üstlendiği görevdir. Olayları aydınlatma ve önlemede dünyada sayılı polislerdendir. Kendisini yenileyen, ülkesi ve milletine hizmet hedefiyle başarıyla görev yapmaktadır."

İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan ise 170 personelle Burhaniye'ye hizmet verdiklerini belirterek, "1985 yılında yaptırılan mevcut hizmet binamız, ihtiyaçlara cevap veremediğinden, Emniyet Genel Müdürlüğüne ait arazisi üzerine takas usulüyle yenisi yapılmaya başlandı. 7 bin 475 alan üzerine, 4 kat planlanan binamız 2 bin 330 metrekare kapalı alana sahip olacak" dedi.

Daha sonra Yaman ile İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, butona basarak temeli attı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber