Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 11:38 Yorum: 0

Burhaniye Kaymakamı Öner, Kampus Sahil Kafeyi ziyaret etti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) tarafından işletilen Kampus Sahil Cafe'yi ziyaret...

Burhaniye Kaymakamı Öner, Kampus Sahil Kafeyi ziyaret etti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) tarafından işletilen Kampus Sahil Cafe'yi ziyaret etti. Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.M.Oğuzhan İlban ve Müdür Yardımcısı Ögr.Gör.Dr. Muammer Bezirgan tarafından karşılanan Kaymakam Öner, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette, Kaymakam Hüseyin Öner ile Yüksekokul Müdürü İlban BUBYO ve yeni açılan Kampus Sahil Cafe hakkında genel değerlendirmelerde bulunarak, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Kafede staj yapan öğrencilerle de konuşan Kaymakam Hüseyin Öner," BUBYO hem uygulama oteliyle hem de bu yıl faaliyete geçen Örendeki çay bahçesiyle Burhaniye ve bölge turizmine önemli katkılar sağlamaktadır. Turizm alanında eğitim gören öğrencilerin çalıştığı, kaliteli hizmet sunan, tüm çalışanları ve idarecileri ile birlikte alanında uzman, ehliyet sahibi bir organizasyonun burada Burhaniyeli vatandaşlarımıza ve ilçemize gelen turistlere çok güzel hizmetler verdiğini görüyorum. Ayrıca ülkemiz üzerindeki kem gözlerin uzaklaştırılması düşüncesiyle çay bahçesinde oluşturulan nazar ağacının çok anlamlı ve şık durduğunu belirtmek isterim. İlçemize böylesine değerli katkılar sunan bir işletmeyi BUBYO'ya tahsis eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'a, Üniversiteyi ilçeye açarak Burhaniye ile iç içe olmasını sağlayan, kaliteli ve güvenilir bir hizmeti vatandaşlarımızla buluşturan başta Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.M.Oğuzhan İlban olmak üzere tüm idarecilere ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Kaymakam Öner'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.M.Oğuzhan İlban ise " Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler turizmde Burhaniye'nin layık olduğu yere gelmesi için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza kendi yetiştirdiğimiz öğrencilerle birlikte nitelikli hizmeti doğru fiyatlardan sunmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Kaymakamımız Hüseyin Öner'e Yüksekokulumuza (BUBYO) ve Kampus Sahil Kafeye vermiş oldukları manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca Kaymakam Beyin nezdinde bu alanı BUBYO'ya tahsis eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'a da teşekkürlerimi sunarım" dedi. Kaymakam Öner, Kafe'de yer alan nazar ağacı ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber