Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2020 - 13:08 Yorum: 0

Burhaniye’de 23 Nisan kutlandı

Burhaniye ilçesinde, 23 Nisan Ulusa Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, bu yıl Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan korona virüs Covid-19 salgınına...

Burhaniye’de 23 Nisan kutlandı

Burhaniye ilçesinde, 23 Nisan Ulusa Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, bu yıl Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan korona virüs Covid-19 salgınına karşı ülke genelinde alınan tedbirler nedeniyle sadece çelenk sunma töreni şeklinde gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında çelenk sunulmasıyla başlayan tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Alınan kararlar doğrultusunda Çelenk Sunma Töreni hariç planlanan program ve etkinlikler iptal edildi. Çelenk Sunma Törenine Kaymakam Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Mustafa Kıraç, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcileri ile bir kısım kurum amiri katıldı. Törenler sırasında sosyal mesafeye uyuldu.

Burhaniye’de 23 Nisan kutlandı

Burhaniye’de 23 Nisan kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber