Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Ağustos 2022 - 14:58 Yorum: 0

Burhaniye’de 35 yıl muhtarlık yaptı şimdi tuhafiyeci oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde aralıksız 35 yıl muhtarlık yapan Ahmet Gürbüz, 3 yıldan beri oğluna ait tuhafiyeci dükkanında çalışıyor.

Burhaniye’de 35 yıl muhtarlık yaptı şimdi tuhafiyeci oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde aralıksız 35 yıl muhtarlık yapan Ahmet Gürbüz, 3 yıldan beri oğluna ait tuhafiyeci dükkanında çalışıyor. Çalışmayı çok sevdiğini anlatan 72 yaşındaki Gürbüz, mahalle halkından kopamadığını söyledi.

Burhaniye'de Kocacami Mahallesi'nde 35 yıl aralıksız muhtarlık yapan 2 çocuk babası Ahmet Gürbüz, 3 yıldan bu yana da oğlu Erdem Gürbüz'e ait tuhafiye dükkanında çalışıyor. Mahalle halkından kopamadığını anlatan Ahmet Gürbüz, "Kocacami Mahallesi'nde 1984-2019 yıllara arasında 35 yıl muhtarlık yaptım. Muhtarlığı bıraktıktan sonra da oğluma ait işyerinde çalışmaya başladım. Çünkü çalışmayı seviyorum. Mahalle halkından kopamadım. Pek çok vatandaş gelip derdini bana anlatıyor. Ben de yardımcı olmaya çalışıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber