Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Temmuz 2017 - 13:28 Yorum: 0

Burhaniye’de 42 yıllık otomobil gelin arabası oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 1975 model Vosvos aranan gelin arabası oldu.

Burhaniye’de 42 yıllık otomobil gelin arabası oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 1975 model Vosvos aranan gelin arabası oldu. 42 yıllık otomobilin son konukları da Dr.Sertaç Tatlı ve Dr. Işıl Ezgi Tatlı çifti olurken, genç çift Ören sahilinde bol bol fotoğraf çektirdi.

İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Sertaç Tatlı, Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli Burhaniyeli Dermatoloji Uzmanı Dr. Işıl Ezgi Urgancı'ya gönlünü kaptırdı. Doktor çift düğünü Burhaniye de yapmaya karar verirken, Ramazan Demir'in şoförlüğünü yaptığı tarihi otomobili kiraladı. Ören Karakaş Motelde düğün yapan Dr.Sertaç Tatlı ve Işıl Ezgi Tatlı, Ören sahilinde bol bol hatıra fotoğraf ı çektirdi. Burhaniye'yi çok sevdiklerini anlatan genç çift, Ören'de düğün yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. Tarihi otomobilin çok tutulduğunu anlatan Ramazan Demir de, "1975 model olan bu otomobil çok tutuluyor. Genç çiftleri istedikleri yerlere götürüyoruz. Doktor çift de bu otomobili tercih etti. Kendilerini kutluyorum. Allah mesut etsin" dedi.

Burhaniye’de 42 yıllık otomobil gelin arabası oldu

Burhaniye’de 42 yıllık otomobil gelin arabası oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber