Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Ocak 2018 - 15:59 Yorum: 0

Burhaniye’de 9 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, karne töreni Gazi İlkokulu'nda yapıldı.

Burhaniye’de 9 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, karne töreni Gazi İlkokulu'nda yapıldı. Törene katılan Kaymakam Hüseyin Öner. Belediye Başkanı Necdet Uysal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, okulun 1-C ve 4-A sınıfındaki öğrencilere karnelerini verirken, öğrencilere bazı öğütlerde bulundular.

Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı, okul girişinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz ve Okul Müdürü Yılmaz Ateş karşıladı. Okul Müdürü Yılmaz Ateş, okuldaki faaliyetler hakkında bilgiler verirken, 215 öğrencinin eğitim gördüğünü anlattı. 1-C sınıfındaki öğrenciler ilk karne heyecanını yaşarken, karneleri veren Kaymakam Hüseyin Öner, öğrencilerden tatilde bol bol eğlenmelerini istedi. Öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Öner, "Öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerimiz için büyük gayret gösteriyorlar. Onun için bütün öğretmenlere teşekkür ediyorum. Okullara büyük katkı sağlayan belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz tatilde bol bol eğlensinler" dedi. Karne dağıtan Belediye Başkanı Necdet Uysal'da okullara olan desteğin artarak devam edeceğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz'da ilçede, 9 bin 138 öğrencinin bulunduğunu söyledi. Okulun 4-A sınıfında da karneler velilerle birlikte dağıtılırken, törenin sonunda hatıra fotoğrafları çektirildi.

Burhaniye’de 9 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Burhaniye’de 9 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber