Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 13 Aralık 2017 - 14:08 Yorum: 0

Burhaniye’de aşçı yardımcılığı kursu açıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile açılan aşçı yardımcılığı...

Burhaniye’de aşçı yardımcılığı kursu açıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile açılan aşçı yardımcılığı kursu ilgi gördü. Öğretmenliğini, Hamiyet Kiraz ve Seval Çelikçi'nin yaptığı kurs 272 saat devam edecek.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü merkez binada düzenlenen kursta, çeşit çeşit yemekler yapılırken, kursu bitirenlere sertifika verileceği açıklandı. Kursu ziyaret eden Müdür Bülent Dükancı, kursiyerlerle sohbet etti ve öğretmenler Hamiyet Kiraz ve Seval Çeltikçi'den bilgiler aldı. Kurs için yeni mutfak malzemeleri satın alındığını anlatan Müdür Dükancı, kursu bitirenlerin lokantalarda ve otellerde iş bulma şanslarının olduğunu söyledi.

Burhaniye’de aşçı yardımcılığı kursu açıldı

Burhaniye’de aşçı yardımcılığı kursu açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber