Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 10 Aralık 2017 - 14:18 Yorum: 0

Burhaniye’de bilgilendirme toplantısı yapıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, uluslararası alanda yabancı dilde, ulusal alanda Türkçe projelerin uygulanabildiği, iletişim kurmak ve işbirliği yapmaya...

Burhaniye’de bilgilendirme toplantısı yapıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, uluslararası alanda yabancı dilde, ulusal alanda Türkçe projelerin uygulanabildiği, iletişim kurmak ve işbirliği yapmaya yönelik bir platform olan e-twinning portalında proje yapmak isteyen gönüllü öğretmenlere eğitim verildi. Burhaniye Anadolu Lisesi Konferans salonundaki eğitim toplantısı ilgi gördü.

Gönüllü öğretmenler, Celal Toraman Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Hatice Şahan, Nadir Tolun İlkokulu İngilizce Öğretmeni Şener Kalfa ve Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Şaziye Ülkü Yılar tarafından bilgilendirildiler. Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, proje yapmanın önemini anlattı. Müdür Levent, çeşitli okullardan gönüllü olan 41 öğretmenin önemli projeler yapacaklarını anlattı ve teşekkür etti.

Burhaniye’de bilgilendirme toplantısı yapıldı

Burhaniye’de bilgilendirme toplantısı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber