Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Burhaniye’de Bilim Şenliği

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Bilim Şenliği'nde öğrencileri projeleri sergilendi.

Burhaniye’de Bilim Şenliği

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Bilim Şenliği'nde öğrencileri projeleri sergilendi. Şenlikte büyük coşku yaşandı.

Öğrencilerin sorarak ve sorgulayarak, gözlem yaparak, tahminde bulunarak, hipotez kurarak, araştırmayı tasarlayarak yaptıkları buluşlar ilgi gördü. Öğrencilerin, hipotezi test ederek, verileri kaydederek ve sonuçlar çıkararak bilimsel yöntem basamaklarını uygulamaları, konukların da ilgilerini çekti. Bilim Şenliğini, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aytaç Ayaz'da izledi. Bu yılki şenlikte, fizik dalında Öğretmen Nurşen Kuru ve öğrencileri tarafından 5, kimya dalında Nilüfer Yeşille ve öğrencileri tarafından 5, biyoloji dalında Emel Aytaç ve öğrencileri tarafından ise 4 deneysel proje sergilendi. Ayrıca, aynı dallarda çeşitli görsellerde sunuldu. Coğrafya dalında da öğretmen Selim Sümbüli ve öğrencilerinin hazırladığı kabartma Türkiye haritası sergilendi. Felsefe dalında ise Felsefe öğretmeni Mahmut Akgök ve öğrencileri tarafından ise Türk ve İslam dünyasının yetiştirdiği bilim insanları dramatize edildi. Bilim Şenliği'nin açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Cemil Çam, Burhaniye HMFK Anadolu Lisesi'nin misyonunun bilimsel düşünen, özgüveni yüksek, çağımızda yaşanan sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretebilecek beceri ve donanıma sahip bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Müdür Çam, HMFK Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak Bilim Şenliği'ne katılan tüm öğrencilere ve onlara rehberlik eden öğretmenlere teşekkür etti.

Burhaniye’de Bilim Şenliği

Burhaniye’de Bilim Şenliği

Burhaniye’de Bilim Şenliği

Burhaniye’de Bilim Şenliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber