Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Eylül 2017 - 12:53 Yorum: 0

Burhaniye’de Bülent Dükancı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zehra Demirkıran Kılıç'ın Kıbrıs'da görevlendirilmesi üzerine boşalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Bülent...

Burhaniye’de Bülent Dükancı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zehra Demirkıran Kılıç'ın Kıbrıs'da görevlendirilmesi üzerine boşalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Bülent Dükancı atandı. Pelitköy Halit Selçuk İlkokulu müdürü olan Dükancı, yeni görevine başlarken, kurs sayısı ve çeşidini artıracaklarını söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne atanan 39 yaşındaki 1 çocuk babası Bülent Dükancı, görevine başlarken, ilçe merkezi ve mahallelerde açılacak olan kurslar için alan taramaları başlattı. Meslek edindiren kurslara ağırlık vereceklerini anlatan yeni Müdür Bülent Dükancı, kurs sayısı ve çeşidini artıracaklarını söyledi. Müdür Dükancı, BENGİ Projesi kapsamında okullarda da kurslar açmayı planladıklarını anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber