Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ağustos 2016 - 13:38 Yorum: 0

Burhaniye’de çocuklar boksa merak sardı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çocuklar boksa merak sardı. Ören'de bir işletmenin önünde bulunan boks makinesinde çalışan çocuklar, en sert vuruşu...

Burhaniye’de çocuklar boksa merak sardı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çocuklar boksa merak sardı. Ören'de bir işletmenin önünde bulunan boks makinesinde çalışan çocuklar, en sert vuruşu yapmak için yarışa girdi.

Burhaniye'de bazı işletmelerin önünde yer alan boks makineleri gençlerin büyük ilgisini çekti. Ören'de bir işletmenin önünde bulunan ve bir lirayla çalışan makinede en sert yumruğu vurma yarışına giren çocuklar, boksu çok sevdiklerini söyledi. Arkadaşları ile birlikte boks yapmak için geldiğini anlatan Hüseyin Kahramanoğlu, "Makineye bağlı topa yumruk vuruyoruz. Yumruğun şiddetine göre puan yazıyor. En çok puanı almak için çalışıyoruz. Arkadaşlarla aramızda yarış yapıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber