Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2017 - 11:38 Yorum: 0

Burhaniye’de çöp ev temizliği

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye ekipleri Cumhuriyet Mahallesinde bulunan çöp evi temizledi.

Burhaniye’de çöp ev temizliği

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye ekipleri Cumhuriyet Mahallesinde bulunan çöp evi temizledi. Gereksiz tüm atıkların biriktirildiği çöp evin temizlenmesi komşuları sevindirdi.

Mahalle sakinlerinden gelen şikâyet üzerine Belediye Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmada evden 7 traktör çöp tahliye edildi.

Cumhuriyet Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Caddesi mevkinde yaşlı bir kadının evini çöp ev haline getirmesi üzerine, evden çevreye yayılan kötü kokulardan rahatsız olan mahalle sakinleri Belediye Zabıta Müdürlüğüne şikâyette bulundu. Şikâyet üzerine harekete geçen ekipler, kullanılamaz hale gelen, sağlık ve görüntü yönünden çevreyi tehdit eden çöp evi temizledi. Evden 7 traktör kasası dolu birikmiş eşyalar, kullanılamayacak duruma gelmiş kıyafetler ve katı atıklar çıktı. Biriken çöplerden yaşanmaz hale gelen ev, temizlendikten sonra dezenfekte edildi.

Burhaniye’de çöp ev temizliği

Burhaniye’de çöp ev temizliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber