Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Şubat 2022 - 13:03 Yorum: 0

Burhaniye’de emekli müdür iki camiye gönüllü müezzin oldu

Burhaniye ilçesinde, bir firmanın satış müdürlüğünden emekli olan İsmail Çokgider, Ören ve Öğretmenler Mahallesi camilerinin gönüllü müezzini oldu.

Burhaniye’de emekli müdür iki camiye gönüllü müezzin oldu

Burhaniye ilçesinde, bir firmanın satış müdürlüğünden emekli olan İsmail Çokgider, Ören ve Öğretmenler Mahallesi camilerinin gönüllü müezzini oldu. Tüm vakit namazlarını camide kılmaya gayret gösterdiğini anlatan Çokgider, müezzinliği severek yaptığını söyledi.

Ören Mahallesi Dilek Evler Sitesinde yöneticilik yapan 68 yaşındaki İsmail Çokgider, 12 yıldan bu yana Ören ve Öğretmenler Mahallesi Camilerinde gönüllü müezzinlik yapıyor. Çokgider, "Sabah ve Öğlen namazları için Öğretmenler Mahallesi camiine gidiyorum. İkindi ve akşam namazlarında ise Ören Camiinde oluyorum. Her iki camide de müezzinlik yapıyorum. Camiye hep yaya gelip gidiyorum. Camiye geliş girişlerimde günlük yaklaşık 10 kilometre yol yürüyorum. Bu da bana sağlık veriyor. Yürümeyi de çok seviyorum. Rahmetli dedem İsmail Çokgider berberlik yapardı. Eski zamanlarda Balıkesir'e yaya olarak posta götürürmüş. Çok yürüdüğü için de kendisine Çokgider soyadı verilmiş Ben de dedem gibi yürümeyi çok seviyorum. Müezzinliği de severek yapıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber