Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2017 - 10:38 Yorum: 0

Burhaniye’de gübre ve mazot desteği başvuruları

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çiftçiler gübre ve mazot desteği için dosya hazırlığına başladı.

Burhaniye’de gübre ve mazot desteği başvuruları

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, çiftçiler gübre ve mazot desteği için dosya hazırlığına başladı. Başvuruların Haziran ayı sonuna kadar tamamlanacağını anlatan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, çiftçilerin başvuru süresini geçirmemelerini istedi.

Burhaniye'de çiftçiler, 2017 yılı gübre ve mazot desteği dosyalarını hazırlamaya başladı. Başvuru dosyaları için Ziraat Odası Başkanlığına gelen çiftçiler, hazırlanan dosyalarını Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne teslim ediyorlar. 90 yaşındaki Hakkı Kaya'ya ait dosyayı imzalayan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, "Çiftçilerimiz gübre ve mazot desteği dosyalarını hazırlıyorlar. Bizim imzaladığımız dosyalar da Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne teslim ediliyor. Çiftçilerimizin başvuru süresini geçirmemelerini istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber