Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2017 - 13:23 Yorum: 0

Burhaniye’de güvercinler ilgi odağı oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyet Meydanını mesken tutan güvercinler ilgi odağı oldu.

Burhaniye’de güvercinler ilgi odağı oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyet Meydanını mesken tutan güvercinler ilgi odağı oldu. Çok sayıda vatandaş güvercinlere yem atarken, çocuklarda onlarla eğlenme fırsatı buldu.

Cumhuriyet Meydanını mesken tutan güvercinler özellikle çocukların ilgi odağı olurken, çok sayıda vatandaş da onları beslemek için yarışa girdi. Vatandaşların attığı yemlerle beslenen güvercinlerin sayısı her geçen artarken, sevimli kuşlar meydana güzellik kattı. Güvercinlere yem atan Necati Karabıyık, "Bu kuşlar meydana güzellik kattı. Özellikle çocuklar bunları çok seviyorlar. Çok sayıda vatandaş bunlara yem atıyor. Bende haftanın birkaç günü bunları yem atıyorum. Bu kuşların hayvan sevgisinin gelişmesine katkı sağladığına inanıyorum" dedi.

Burhaniye’de güvercinler ilgi odağı oldu

Burhaniye’de güvercinler ilgi odağı oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber