Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:28 Yorum: 0

Burhaniye’de Hemşireler Günü Coşkusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hemşireler Günü kutlanırken, kaymakam Hüseyin Öner ve Başkan Necdet Uysal, hemşirelere karanfil verdi.

Burhaniye’de Hemşireler Günü Coşkusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hemşireler Günü kutlanırken, kaymakam Hüseyin Öner ve Başkan Necdet Uysal, hemşirelere karanfil verdi. Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen Hemşireler Günü kutlamasında coşku yaşandı.

Burhaniye de, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Faruk Kendigelen'in öncülüğünde düzenlenen Hemşireler Günü kutlamasında coşku yaşanırken, Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal'da hemşireleri yalnız bırakmadı. Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilk karanfili 41 yılı geride bırakan Hemşire Kezban Türker'e verdi. Bütün hemşirelere birer karanfil dağıtan Kaymakam Öner ve Başkan Uysal, hemşire ve ebeleri teker teker kutladı. Hemşirelerin fedakârca hizmet verdiklerini anlatan Kaymakam Hüseyin Öner ve Başkan Necdet Uysal, Heşşireler Günü'nün kutlu olmasını diledi. Dr. Faruk Kendİgelen'in hazırlattığı pasta kesilirken, törene katılanlara ikram edildi.

Burhaniye’de Hemşireler Günü Coşkusu

Burhaniye’de Hemşireler Günü Coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber