Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 20 Mart 2020 - 13:13 Yorum: 0

Burhaniye’de Hürriyet Caddesi ışıl ışıl oldu

Balıkesir'İn Burhaniye ilçesinde, Belediye Hürriyet Caddesinde ki düzensiz kaldırımların yenilenmesiyle birlikte sokak lambaları da yenilenmeye başlandı.

Burhaniye’de Hürriyet Caddesi ışıl ışıl oldu

Balıkesir'İn Burhaniye ilçesinde, Belediye Hürriyet Caddesinde ki düzensiz kaldırımların yenilenmesiyle birlikte sokak lambaları da yenilenmeye başlandı. Burhaniye'de yapımı devam eden Doğalgaz çalışmalarından kaynaklı bozulan kaldırımların düzenlemeleri yapılırken düzenleme yapılan alanların üzerinde bulunan sokak lambaları da yenileriyle değiştiriliyor.

Eski sistem lambaların hem tasarruf hem de işlevselliğini yitirmesinden kaynaklı Belediye tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yapımına başlanan yeni Led sokak lambaları yeni sistem ve iki aşamalı özelliğe sahip. 4.5 metre boyunda ve hem caddeyi hem de kaldırımı aydınlatma özelliğine sahip yeni tip lambalar ayrıca enerji tasarrufuna da sahip. Hürriyet caddesinin bir bölümünde kullanılmaya başlanan lambalar ilerleyen zamanlarda cadde genelinde hizmete sunulacak.

Burhaniye’de Hürriyet Caddesi ışıl ışıl oldu

Burhaniye’de Hürriyet Caddesi ışıl ışıl oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber