Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2017 - 14:03 Yorum: 0

Burhaniye’de polisten çocukları korumaya yönelik uygulama

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, çocukları korumaya yönelik...

Burhaniye’de polisten çocukları korumaya yönelik uygulama

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, çocukları korumaya yönelik uygulamalarına devam ederken, dünde denetimler yaptı. Burhaniye genelinde çocukları korumaya yönelik olarak çocukların vakit geçirmelerinin muhtemel olduğu okul çevrelerinde bulunan umuma açık yerlerden internet kafeler, oyun salonları, lunapark, parklar ve bahçelerde uygulama yapıldı.

Yapılan uygulamalarda iş yeri sahiplerine okul saatlerinde ve 12 yaşından küçük çocuklar konusunda uyarıda bulunan ekipler, bu uygulamaların sürekli olarak devam edeceğine vurgu yaptı. Eksiklikleri görülen işletmelere süre verilirken, eksiklerini tamamlamayan işletmelere yasal işlem yapılacağı belirtildi. Burhaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin okul çevreleri ve diğer yerlerde çocukları korumaya yönelik olarak yaptıkları uygulamalardan memnun olan öğrenci velileri ve vatandaşlar da, uygulamaların sık aralıklarla yapılmasının öğrenciler üzerinde olumlu etki yaptığını ve birçok öğrencinin bu uygulamalar sonrası ailelerinden izin almadan internet kafe ve diğer oyun salonlarına gitmediklerini kaydettiler.

Burhaniye’de polisten çocukları korumaya yönelik uygulama

Burhaniye’de polisten çocukları korumaya yönelik uygulama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber