Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 21 Ocak 2020 - 12:38 Yorum: 0

Burhaniye’de Sanayi Sitesi temizlendi

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, oto sanayi sitesinin genel temizliğini gerçekleştirdi.

Burhaniye’de Sanayi Sitesi temizlendi

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, oto sanayi sitesinin genel temizliğini gerçekleştirdi. Burhaniye küçük sanayi sitesi belediye tarafından kurulan ekip tarafından temizlenmeye başlanırken, çalışmalar takdir topladı.

İlk etapta oto sanayi sitesinin temizliğini yapan ekipler, daha sonra sanayinin diğer meslek gruplarına ait alanlarının temizliğini gerçekleştirecek. Sanayi sitesindeki dükkan önlerinin yanı sıra süpürge aracıyla sokakların süpürüldüğü site, daha sonra özel dezenfektanlarla yıkandı. Ekiplerin, periyodik olarak sanayi sitesinin genel temizliğini yapmaya devam edeceği açıklandı.

Burhaniye’de Sanayi Sitesi temizlendi

Burhaniye’de Sanayi Sitesi temizlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber