Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mayıs 2020 - 13:33 Yorum: 0

Burhaniye’de sosyal mesafeli bayramlaşma

Burhaniye ilçesinde, komşularının bahçesinde bir araya gelen vatandaşlar, sosyal mesafeye uyarak bayramlaştı.

Burhaniye’de sosyal mesafeli bayramlaşma

Burhaniye ilçesinde, komşularının bahçesinde bir araya gelen vatandaşlar, sosyal mesafeye uyarak bayramlaştı. Kurallara uymanın çok önemli olduğunu anlatan Hüseyin Bilecen, ilk kez uzaktan uzağa bayramlaşma yaşadıklarını söyledi.

İlçenin Ören mahallesinde bahçeli evlerde oturan Talay, Bilecen ve Bozkurt aileleri bahçeden bahçeye geçerek sokağa çıkma yasağını ihlal etmeden komşularının bahçesinde bir araya geldi. Sosyal mesafeye uyan vatandaşlar, birbirlerinin bayramlarını kutlarken, koronavirüs salgınının sona ermesi için de dua etti. Uzun zamandan beri sokağa çıkamadıklarını anlatan Hüseyin Bilecen, "Benim yaşım 65. Bu güne kadar hiç böyle bir bayram yaşamadık. İnşallah bu sıkıntılı günlerde bitecek. Bizde eski bayram geleneklerini sürdüreceğiz" dedi. Halil İbrahim Bozkurt'da, salgının bitmesi için dua ettiklerini anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber