Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2017 - 13:28 Yorum: 0

Burhaniye’de trafik levhaları yenilendi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye, şehir genelinde eskiyen trafik levhalarını yenilemeye başladı.

Burhaniye’de trafik levhaları yenilendi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye, şehir genelinde eskiyen trafik levhalarını yenilemeye başladı. Belediye Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin, trafikte sürüş konforu ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla, trafik levhalarını yenilemesi takdir topladı.

Çalışma kapsamında ilçedeki eskimiş trafik levhaları baştan sona yenilendi. Yaya ve sürücülerin güvenliği için gerekli çalışmaların yerine getirildiğini belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, trafik levhalarının eksikliğinden kaynaklanan kazalara sebebiyet vermemek için trafik levhalarının yenilendiğini söyledi. Engelli geçişler için yapılan duba çalışmalarının da devem ettiğini belirten Başkan Uysal, vatandaşların engelli geçişlerine araç park etmemelerini istedi.

Burhaniye’de trafik levhaları yenilendi

Burhaniye’de trafik levhaları yenilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber