Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Mart 2018 - 12:33 Yorum: 0

Burhaniye’de üniversiteliler fabrika ziyareti yaptı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Bankacılık & Finans ve Uluslararası Ticaret Bölümü...

Burhaniye’de üniversiteliler fabrika ziyareti yaptı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Bankacılık & Finans ve Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri tarafından Balıkesir Burhaniye'de kurulu olan bir fabrikaya teknik gezi düzenlendi. Dr. Öğr. Üy. Hasan Hüseyin Yıldırım eşliğinde Bankacılık & Finans ve Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri ile düzenlenen gezi ile öğrenciler iş hayatını yakından görme imkânı buldu.

Öğrencilerin okulda öğrendikleri teorik bilgilerin pratikte nasıl uygulandığını görmeleri ve bu konuda bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlenen teknik gezide, Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Bahadır öğrencilerle bir araya geldi. Teknik gezi kapsamında öncelikli olarak işletme müdürü Adem Kanat ve gıda mühendisi. Selin Tataroğlu tarafından fabrikanın. ürün ve üretimleri ile gıda sektörü hakkında yapılan bilgilendirme toplantısından sonra işletmenin üretim parkurları ve lojistik depoları gezilirken, gıda saklanması, taşınması, dağıtımı ve depolanmasına ilişkin bilgiler aktarıldı. Teknik gezi, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Burhaniye’de üniversiteliler fabrika ziyareti yaptı

Burhaniye’de üniversiteliler fabrika ziyareti yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber