Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Temmuz 2017 - 11:28 Yorum: 0

Burhaniye’de yağmurun bozduğu yollar tamir ediliyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye ilçede bozuk yollarda yama ve tamir çalışmalarına başladı.

Burhaniye’de yağmurun bozduğu yollar tamir ediliyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye ilçede bozuk yollarda yama ve tamir çalışmalarına başladı. Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce şehir genelinde yol bakım ve yama çalışmaları aralıksız devam ederken, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra asfalt yollarda bulunan çukurlara da yama yapılmaya başlandı.

Bu kapsamda İskele Mahallesinde devam eden çalışmaların ilçe genelinde devam edeceği açıklandı. Gelen şikâyetleri değerlendiren ve teknik elamanların belirlediği yollarda çalışma başlatan ekipler, sürücüleri sevindirdi. Bozulan yollarda yoğun bir çalışma yaptıklarını anlatan Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal, " İlçe genelinde çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok noktasında bir yandan parke taş yol yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları tarayarak bozuk yollarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Burhaniye’de yağmurun bozduğu yollar tamir ediliyor

Burhaniye’de yağmurun bozduğu yollar tamir ediliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber