Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Mart 2018 - 12:38 Yorum: 0

Burhaniyeli miniklerden anlamlı ziyaret

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Avni Özpolat Anaokulu öğrencileri Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in anıt mezarını ziyaret etti.

Burhaniyeli miniklerden anlamlı ziyaret

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Avni Özpolat Anaokulu öğrencileri Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in anıt mezarını ziyaret etti. Kacaseyit'in mezarında dualar okuyan minikler, Kocaseyit Müzesini de gezdi.

Burhaniye Avni Özpolat Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Fatma Serim ve öğretmenleri Özlem Karaoğuz'un öncülüğünde, Havran'ın Kocaseyit Mahallesine gitti. Burada Çanakkale kahramanı Kocacaseyit'in mezarında dua yapan minikler, Kocaseyit Müzesini de gezdi. Kocaseyit'in torunu ile tanışma fırsatı bulan minikler, unutulmaz bir gün geçirdi. Gezinin çok yararlı olduğunu anlatan Avni Özpolat Anaokulu Müdürü Fatma Serim, gezinin öğrencilerde tarih bilincinin oluşmasına katkı sağlayacağını anlattı.

Burhaniyeli miniklerden anlamlı ziyaret

Burhaniyeli miniklerden anlamlı ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber