Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2017 - 13:18 Yorum: 0

Burhaniyeli Özel Sporcular Londra yolcusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Çek Cumhuriyetinin Prag kentinde ve Dubai de yapılan müsabakalarda dereceye giren milli özel sporculardan Muhsine Gezer ve...

Burhaniyeli Özel Sporcular Londra yolcusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Çek Cumhuriyetinin Prag kentinde ve Dubai de yapılan müsabakalarda dereceye giren milli özel sporculardan Muhsine Gezer ve Sevim Demircan, Londra'da yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonasına hazırlanıyorlar. Antrenörleri Deniz Erenoğlu öncülüğünde 8 Eylül stadında çalışmalarını sürdüren başarılı sporcular iddialı olduklarını söyledi.

Burhaniye'de 3 yıldan beri çalışmalarını sürdüren özel sporcular başarıdan başarıya koşuyor. 8-13 Mart tarihlerinde Çek Cumhuriyetinin Prag kentinde salon atletizm Avrupa Şampiyonasında Muhsine Gezer, 800 metrede Avrupa ikincisi oldu. Gezer, 18-24 Mart tarihlerinde Dubaide yapılan Dünya Şampiyonası sınıflandırma ve baraj yarışmalarında ise 800 metrede ve 1500 metrede birincilik kazandı. Sevim Demircan ise 400 metre koşuda Dünya Şampiyonası barajını geçti. Muhsine Gezer ve Sevim Demircan, Temmuz ayında Londra'da yapılacak Dünya Şampiyonasına katılacak. Başarılı sporcular haftanın 6 günü çalışarak Londra'ya hazırlanıyorlar. İddialı olduklarını anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu, "Mart ayının başında Çek Cumhuriyetinde Pragda yapılan salon atletizm müsabakalarında milli takım adına 800 metrede Avrupa ikinciliği aldık. Daha sonrada Dubai de yapılan Dünya Şampiyonası baraj yarışmalarına katıldık. Orada da Muhsine ile 800 ve 1500 metrede barajı geçtik. Sevim ile de 400 metrede Dünya Şampiyonası barajını geçtik. Şu an Temmuz ayında yapılacak olan Londra Dünya Şampiyonası atletizm şampiyonasına hazırlanıyoruz.İddialıyız. Emin adımlarla yürüyoruz. Destekte bulunan ilk etapta Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın'a, ondan sonra kendi yerel yönetimimizde bulunan sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu yolda bize destek olan herkese teşekkürü borç biliyorum" dedi. Muhsine Gezer de, "Prag da 800 metrede Avrupa ikincisi oldum. Dubai'de ise 800 metrede ve 1500 metre branşlarında barajları geçtim. Londra'ya hazırlanıyoruz" dedi. Sevim Demircan ise,"Dubaide 400 metrede Dünya Şampiyonasında barajı geçtim. Londra'ya hazırlanıyoruz Haftada 6 gün çalışıyoruz. Londra" da da iddialıyız" dedi.

Burhaniyeli Özel Sporcular Londra yolcusu

Burhaniyeli Özel Sporcular Londra yolcusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber