Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Büro Memur-Sen kongreye gidiyor

Bünyesinde 11 bakanlık ve 58 kurum bulunan Büro ve Bankacılık Hizmet Kolunda faaliyet gösteren, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memurları Sendikası...

Büro Memur-Sen kongreye gidiyor

Bünyesinde 11 bakanlık ve 58 kurum bulunan Büro ve Bankacılık Hizmet Kolunda faaliyet gösteren, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen), 22 Ekim Cumartesi günü eş zamanlı olarak tüm şubeleri ile olağan kongreye gidiyor.

22 Ekim'de 5. Olağan Genel Kurulunu yapacak olan Büro Memur-sen Bursa Şubesi başkanlığı için adaylığını açıklayan Fatih Hafızoğlu, "Büro Memur-Sen demek, yıllar önce Mehmet Akif İnanın'ın bir adımıyla başlayan kutlu ve zorlu bir yol demektir. Bu zorlu yolda birçok dava insanı ve erdemli kişiler hizmet bayrağını layıkıyla taşıyarak bir sonraki hizmet erine devretmişlerdir. Büro Memur-Sen'in temelinde vefa vardır. Yol arkadaşlığı ve fikir birlikteliği vardır. Şube başkanlığına adaylığımız, Büro Memur-Sen'e emek vermiş, zaman harcamış geçmiş dönem başkan ve yöneticileri, mevcut yönetim kurulu üyeleri, iş yeri temsilcileri, delege ve üyelerimizle yapmış olduğumuz uzun istişareler sonucunda verilmiş bir karardır. Aldığımız bu kararın ağırlığı ve sorumluluğu büyüktür" dedi.

"Sendikacılığın ruhu istişare, birlik ve beraberliktir"

Çıktıkları yolda en büyük destekçilerinin üyeler olduğunu ifade eden Hafızoğlu, "Bunun bilinci ile üyelerin haklarını koruma yolunda gereken bütün fedakarlığı göstererek, Büro Memur-Sen'i daha güçlü ve etkili kılma yolunda çaba sarf edeceğiz. Başta üyelerimiz olmak üzere tüm memurlar adına yeni ve güzel projeleri hayata geçirmek adına çıktığımız bu yolda en büyük destekçilerimiz yine üyelerimizdir. Üyesini düşünen, üyesi ile birlikte hareket eden bir sendika anlayışı ile çalışacağız. Uzak yakın demeden bütün üyelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit edeceğiz. Sendikacılığın ruhu istişare, birlik ve beraberliktir. Bu ruhtan yoksun olan hiçbir hareket başarıya ulaşamaz. Birlik ve vefa duygusu ile çıktığımız bu yolda bizlere her türlü desteği sağlayan bütün Memur-Sen camiasına teşekkür ediyor, yapılacak seçimin şubemize, sendikamıza ve tüm Büro Memur-Sen camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber