Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Şubat 2017 - 12:38 Yorum: 0

Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat:

Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) çalışanlarının özlük haklarında iyileştirmelerin...

Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat:

Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) çalışanlarının özlük haklarında iyileştirmelerin yapılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle açıklamalarda bulunan Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, Maliye Bakanlığı ve GİB çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesini istedi. Unat, "Çalışma verimliliğinin arttırılması ve moral motivasyonun arttırılması için personelin mali ve özlük haklarda iyileştirme yapılmalıdır. Bunun için gelir uzmanlığı ve defterdarlık uzmanlığı özel sınavları en kısa sürede yeniden açılmalıdır. Bir defaya mahsus değil, ihtiyaç duyulduğunda sınavların açılabilmesi için gerekli yasal düzenlemeler yapılmalıdır. Tüm birimlerde fazla mesai yapan kamu görevlilerimize fazla mesai ücreti mutlaka ödenmelidir. Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personele görevde yükselme sınavı açılmalı ve bu kadroda çalışanlara ek gösterge verilmelidir. Şoför kadrosunda çalışan personele veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosu sınavsız verilmelidir. Büyükşehirlerde görev yapan çalışanlara büyükşehir farkı ödenmelidir. Mali Hizmetler Sınıfı oluşturularak, genel müdürden yardımcı hizmetliye kadar tüm personelin ek göstergeleri yeniden düzenlemelidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber