Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 15 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Bursa 13'üncü Kitap Fuarı

Bursa'da görev yapan Cumhuriyet Savcısı Bayraktar, kitabını imzaladı

Bursa 13'üncü Kitap Fuarı

BURSA (AA) - Bursa'da görev yapan Cumhuriyet Savcısı Zeki Bayraktar, Bursa 13'üncü Kitap Fuarı'nda "Ben de Vurdum Ölümü" adlı şiir kitabını imzaladı.

Bayraktar, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenen fuarda imza gününe katıldı. 

Bayraktar, "Ben de Vurdum Ölümü" adlı şiir kitabını imzaladı, okurlarıyla fotoğraf çektirdi.

İnsanların kitaba olan ilgisinin fazla olduğunu bildiren Bayraktar AA muhabirine yaptığı açıklamada, şiir kitaplarına olan ilginin diğer kitaplara göre biraz az olduğunu bildirdi.

Şiir kitabının ilk baskısını 2013 yılının kasım ayında çıktığını belirten Bayraktar, kitabıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Bin adetlik ilk baskıyı yaptık. Allah'a şükür bitirdik. İkinci baskımızı da yaptık. Bu fuarda da okuyucuyla buluşturduk. Şiirlerimin çoğu hece vezniyle yazılmış şiirler. Genellikle aşk şiirleri, ilahi aşk, bunun tezahürü olan insanlara, doğaya olan aşk ve toplumsal bazı olaylarla ilgili şiirler yer alıyor bu kitapta. Fuara bu kadar insanın buraya gelmesi, burada bir arada olabilmemiz mutluluk verici."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber