Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

Bursa 13'üncü Kitap Fuarı

Fuar, 302 bin ziyaretçiyi ağırladı

Bursa 13'üncü Kitap Fuarı

BURSA (AA) - TÜYAP Bursa Fuarcılık ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen Bursa 13. Kitap Fuarı, 302 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 14 Mart'ta açılan fuar, 22 Mart Pazar akşamı sona erdi.

Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen fuarı, 50 bin öğrenci, okul etkinliği dolayısıyla ziyaret etti.

Doğumunun 100. yılında Haldun Taner'in yaşamı, eserleri ve tiyatroya sunduğu katkılarla anıldığı fuar boyunca, ayrıca çeşitli konularda 80 kültür etkinliği düzenlendi.

Dokuz gün boyunca düzenlenen imza günlerinde, okurlar, aralarında İlber Ortaylı, Gülten Dayıoğlu, Can Dündar, Doğan Hızlan, Ahmet Şık, Yalvaç Ural, Yekta Kopan, Hakan Akdoğan, Üstün Dökmen ve Rasim Özdenören'in de bulunduğu pek çok yazar ile buluşma fırsatı yakaladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber