Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:39 Mersin’de yasa dışı bahis operasyonu: 5 gözaltı08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı
Türkiye 18 Ocak 2017 - 11:27 Yorum: 0

Bursa-Ankara karayolunda bitmeyen çile

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in yoğun girişimleri ile Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl OSB, Kurşunlu, Oylat ve Kulaca kavşaklarına köprülü...

Bursa-Ankara karayolunda bitmeyen çile

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in yoğun girişimleri ile Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl OSB, Kurşunlu, Oylat ve Kulaca kavşaklarına köprülü kavşak yapılarak hizmete sunulmasının ardından, Kulaca kavşağı ile aynı anda inşaat çalışmaları başlayan Bursa-Ankara karayolu üzerindeki Avarlar kavşağındaki çalışmalarda bir türlü mutlu sona ulaşılamadı.

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl giriş ve çıkışlarında transit geçişlerin sağlanması amacıyla Kurşunlu ve Oylat kavşaklarına köprülü kavşak çalışmaları yapılıp hizmete açıldı. Organize Sanayi bölgesi ile bağlantıyı sağlayan OSB kavşağı da geçtiğimiz aylarda yapılarak Hikmet Şahin Köprülü kavşağı adıyla hizmete sunuldu.

Avarlar Kavşağı bekliyor

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in girişimleri ile kesintisiz ulaşımın sağlanması amacıyla yapılan kavşak çalışmalarına Kulaca ve Avarlar kavşağı projeleri de eklendi. Aynı paket içerisinde yaklaşık 10 milyon liraya ihale edilen Kulaca ve Avarlar köprülü kavşakları çalışmaları 2016 yılı Mart ayında başlamıştı. Aynı anda çalışmalarına başlayan iki kavşaktan biri olan Kulaca kavşağı 17 Ekim 2016 tarihinde törenle hizmete açıldı. 14. Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ile birlikte geçtiğimiz aylarda kavşaklarda incelemede bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Avarlar kavşağında bir takım zeminle ilgili problemler oluşmuş. Halledilemeyecek bir mesele değil. 1-2 ay süreci uzatacak da olsa sene sonunda bu kavşağın bitmesini arzu ediyoruz" demişti.

Bitmek bilmeyen Avarlar kavşağındaki köprülü kavşak yapımı nedeniyle sürücüler şehir içinden dolaşmak zorunda kalıyor. Bursa'dan gelip Ankara istikametine gidecek olan sürücüler kavşak çalışmaları nedeniyle alternatif yol olarak kullandıkları Orhaniye mahallesi Gazimagusu caddesinde zor anlar yaşıyorlar. Bursa istikametinden gelen araçların kullanmak durumunda kaldığı Gazimagusa caddesinde sık sık trafik durma noktasına geliyor.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerden TIR'lara ağır tonajlı araçlarında kullanmak zorunda kaldığı Gazimagusa caddesinde oluşan çukurlarda sürücülere zor anlar yaşatırken, çukurlar ve trafik yoğunluğu sürücüleri çileden çıkarıyor.

Bursa-Ankara karayolunda bitmeyen çile

Bursa-Ankara karayolunda bitmeyen çile

Bursa-Ankara karayolunda bitmeyen çile

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber