Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2014 - 22:18 Yorum: 0

Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu kuruluş gecesi

Bursa'da beş derneğin bir araya gelerek oluşturduğu Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu'nun kuruluş gecesi düzenledi

Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu kuruluş gecesi

BURSA (AA) - Bursa'da beş derneğin bir araya gelerek oluşturduğu Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu'nun kuruluş gecesi düzenledi.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gecede konuşan Bursa Kastamonululur Derneği Başkanı İsmail Tiftik, federasyon olmak için sağlam adımlarla ilerlediklerini belirterek "Beş yıldır ilçelerimize birer temsilci atadık. Tabiri caizse siyasi parti gibi teşkilatlandık. Her ilçede teşkilatlandık ve geceler düzenledik. Emin adımlarla federasyon kurma hayalimize ilerledik. Bugün itibariyle 5 derneğe ulaştık. Gemlik. Nilüfer, Yıldırım ve Bursa Kastamonulu İş Adamları Derneği ile Bursa Kastamonulular Derneği olarak federasyonumuzu kurmuş olduk" dedi. 

Ahmet Selçuk İlkan'ın şiir dinletisi ve konseriyle devam eden geceye AK Parti Bursa ve Kastamonu milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber