Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 20:33 Yorum: 0

Bursa Merinosspor yeni sezonu açtı

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un pilot takımı, Süper Amatör Lig ekibi Bursa Merinosspor, sezon açılışını törenle gerçekleştirdi.Merinos Stadı'nda gerçekleşen...

Bursa Merinosspor yeni sezonu açtı

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un pilot takımı, Süper Amatör Lig ekibi Bursa Merinosspor, sezon açılışını törenle gerçekleştirdi.

Merinos Stadı'nda gerçekleşen sezon açılış töreninde, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler Ali Turan, Ali Büyükkurt ve Bursa Merinossporlu yöneticiler ile sporcular yer aldı. 

Başkan Recep Bölükbaşı, törende yaptığı konuşmada, altyapıdan yetişen oyuncuların gelişimi için Bursa Merinosspor'un üst liglerde mücadele etmesini arzuladıklarını belirtti.

 Süper Amatör Lig'de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, "Önümüzdeki dönemde çok daha farklı bir Bursa Merinosspor olacak. Amacımız önce BAL Lig'e daha sonra Üçüncü Lig'e çıkmak. Yeşil Bursa AŞ de var. Orada da hedefimiz üst ligler" dedi. 

Bursa Merinosspor Teknik Direktörü Muzaffer Kabadayı da hedeflerinin Bursaspor’a ve Türk futboluna futbolcular yetiştirmek olduğunu bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber