Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Haziran 2020 - 16:18 Yorum: 0

Bursa polisi ’Maskesiz’ kuş uçurtmuyor

1 Haziranda başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı.

Bursa polisi ’Maskesiz’ kuş uçurtmuyor

1 Haziranda başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'da da yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Özellikle maske takmayanlara yönelik yapılan denetimlerde Valilik emirlerine uymadıkları gerekçesiyle bir çok kişiye para cezası kesildi. Ayrıca maskesi olmayan bir çok vatandaşa da maske dağıttı.

Dünyayı yakıp kavuran korona virüs salgınıyla ilgili mücadele sürüyor. Normalleşme süresiyle birlikte bir çok kişi kuralları ihlal edince rakamlar hafif de olsa artmaya başladı. Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan'ın talimatı ile Bursa genelinde polis ekiplerini denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, maskesiz sokağa çıkanlara ceza kesti. Bursa genelinde en işlek caddelerde ve meydanlarda görev yapan polis ekipleri maskesiz dolaşanları maske takma konusunda uyarırken, maskesi olmayanlara ise maske dağıttı. Ayrıca megafonlarla sık sık vatandaşları maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Polis ekipleri valilik emrine uymayanlara 392 lira idari cezai işlem uygularken denetimlerin yoğun bir şekilde devam ettiği öğrenildi.

Bursa polisi ’Maskesiz’ kuş uçurtmuyor

Bursa polisi ’Maskesiz’ kuş uçurtmuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber