Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 04 Aralık 2019 - 13:58 Yorum: 0

Bursa Valiliği’nden kar uyarısı

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan son değerlendirmelere göre, sabah ilk saatlerden itibaren...

Bursa Valiliği’nden kar uyarısı

Bursa Valiliği'nden kar uyarısı yapıldı.

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan son değerlendirmelere göre, sabah ilk saatlerden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışların Bursa'nın kuzey ve kıyı kesimleri haricinde zamanla karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği tahmin ediliyor. Bursa'nın güneydoğu (Uludağ, İnegöl, Keles) ilçelerinde zaman zaman kuvvetli olması beklenen kar yağışlarının; yarın bölgemizi terk etmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının soğuk ve yağışlı hava ile birlikte hissedilir derecede (6-9 C°) azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın çarşamba günü Bursa'nın kuzey ve batı (Karacabey, Mustafakemalpaşa, Mudanya) kesimlerinde kuzeydoğudan (Poyraz) zaman zaman kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Yağışların etkisini kaybetmesiyle birlikte perşembe, cuma ve cumartesi günleri Bursa'nın kıyı kesimleri dışında bölgemizde, özellikle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin edilmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber