Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Bursa'da başarılı minik yüzücüler madalyalarını aldı

BURSA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Okullararası Yüzme Yarışları Küçükler Bursa İl Seçmeleri" sona erdi. Seçmelere 46 okuldan 65 takım katılırken, toplam...

Bursa'da başarılı minik yüzücüler madalyalarını aldı

BURSA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Okullararası Yüzme Yarışları Küçükler Bursa İl Seçmeleri" sona erdi. 

Seçmelere 46 okuldan 65 takım katılırken, toplam 215 sporcu bay, bayan takımları bünyesinde ve ferdi kategoride yarıştı. Kıyasıya geçen yarışlar sonucunda takım ve ferdi kategorilerde dereceye giren sporcular düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Törene, Türkiye Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Götüren, veliler ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Törende minik yüzücülerin sevincini paylaşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Emine Örnek Eğitim Kurumlarının kurucuları Emine Örnek ve Mahmut Nedim Örnek ile Şube Müdürleri Zekeriya Altuntaş, Hamza Çelik, Protokol Müdürü Mehmet Demirci de dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

Müsabakalarda başarılı olan 5 erkek ve 4 kız takımı ile 3 ferdi sporcu mayıs ayında düzenlenecek olan yarı final grup müsabakalarında yarışacak. Yarı final grup müsabakalarında başarılı olacak takımlar ve ferdi sporcular ise Ankara'da düzenlenecek olan final müsabakalarında mücadele edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber