Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 14 Ekim 2017 - 23:38 Yorum: 0

Bursa’da Fettah Can rüzgarı

Ünlü şarkıcı Fettah Can, Türkiye genelinde 5 şubesi olan Euphoria spor merkezinin 1'inci yıl kutlaması kapsamında Bursa'da sahne aldı.

Bursa’da Fettah Can rüzgarı

Ünlü şarkıcı Fettah Can, Bursa'da hayranlarıyla buluştu.

Ünlü şarkıcı Fettah Can, Türkiye genelinde 5 şubesi olan Euphoria spor merkezinin 1'inci yıl kutlaması kapsamında Bursa'da sahne aldı. Divan Otel'de gerçekleşen konserde sahne alan ünlü sanatçı Fettah Can, şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Bursa'da ayrı bir heyecan olduğunu söyleyen Can, hep burada kalmak istediğini, Bursalıların yerinin ayrı olduğunu kaydetti. Ünlü sanatçı iki saati aşkın sürede sahnede kalarak hayranlarını coşturdu.

Can, genç yaştaki hayran kitlesi için şarkıları "Boş Bardak", "Başka Bir Şehirde" ve "Bu Aşkın Katili Sensin"i söyledi. Konserin sonunda Can, şarkılarına eşlik eden müzikseverler tarafından uzun süre alkışlandı. Etkinliği düzenleyen Euphoria ailesine teşekkür etti.

Bursa’da Fettah Can rüzgarı

Bursa’da Fettah Can rüzgarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber