Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Haziran 2016 - 15:23 Yorum: 0

Bursa’da Genç Avukatlara 2 Yıl Bedava Ofis Projesi

Bursa Barosu'nda ekim ayında yapılacak seçimler için çalışmalarını uzun süredir devam ettiren başkan adayı Av. Gürkan Altun, işsizlik ve sermaye sorunu...

Bursa’da Genç Avukatlara 2 Yıl Bedava Ofis Projesi

Bursa Barosu'nda ekim ayında yapılacak seçimler için çalışmalarını uzun süredir devam ettiren başkan adayı Av. Gürkan Altun, işsizlik ve sermaye sorunu yaşayan 0-5 yaş kıdemindeki genç avukatlar için 2 yıl süreli baro ofis projesini açıkladı.

Genç avukatlara iftar yemeği veren Gürkan Altun ve 15 kişilik çalışma ekibinin davetine 100'den fazla meslektaşı katıldı. Altun, yemek sonrası yaptığı kısa konuşmada, Bursa Barosu'na kayıtlı avukatların 819'unun 0-5 yaş kıdemli olduğunu, iftara kimseyi ayırmaksızın tamamını davet ettiklerini söyledi. Altun, bu gruptaki genç avukatların seçmen ama yasal olarak seçilme yeterlilikleri olmadığını hatırlattı ve şunları söyledi:

"Beş kişilik temsilci 0-5 yaş yönetim kurulu üyesini kendi aralarından seçerek bizim listemize dahil edeceğiz ve yönetim kurulu toplantılarında 0-5'i temsil edecekler. 0-5'e yönelik 2 yıl süre ile baro ofis projesi geliştiriyoruz. Mobilya, bilgisayar gibi bütün ofis aletleri, telefon santralı ve kafeterya hizmeti vereceğiz. Kira ve ofis giderleri olmayacak."

Kıdemli bir meslektaşının yanında çalışmak zorunda kalan avukatlara ödenen ve 1.600 lira olan asgari ücretin de güncel hale getirilerek derhal arttırılacağını ifade eden Gürkan Altun, "Baroya ve mesleğe aidiyet duygusunu geliştirmek, meslektaş dayanışmasını pekiştirmek için whatsapp üzerinden yaklaşık 750 avukat ile gerçekleştirdiğimiz "mazeretim var" uygulamasını bütün meslektaşlarımızı kapsar şekilde yaygınlaştıracak yeni uygulamalar geliştireceğiz. Bizim yönetim dönemimizde kimse ötekileştirilmeyecek ve kimse de kendini öteki hissettirmeyecek" şeklinde konuştu.

Bursa’da Genç Avukatlara 2 Yıl Bedava Ofis Projesi

Bursa’da Genç Avukatlara 2 Yıl Bedava Ofis Projesi

Bursa’da Genç Avukatlara 2 Yıl Bedava Ofis Projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber