Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 05 Eylül 2016 - 16:44 Yorum: 0

Bursa’da hastane mutfaklarında sıkı denetim

Bursa'daki kamu hastanelerine yemek tedarik eden İstanbullu firmanın merkezinde at eti kullandığının ortaya çıkmasının ardından Kamu Hastaneleri Genel...

Bursa’da hastane mutfaklarında sıkı denetim

Bursa'daki kamu hastanelerine yemek tedarik eden İstanbullu firmanın merkezinde at eti kullandığının ortaya çıkmasının ardından Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından açıklama yapıldı.

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Soner Cander, yaptığı yazılı açıklamada, "Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kabul edilen etler, karkas halinde alınmakta. Üzerinde Tarım Bakanlığı yetkililerince vurulan soğuk damgalı ve etin menşeini gösteren ruhsatıyla birlikte diyetisyen ve aşçılardan oluşan komisyon tarafından denetlenerek kabul edilmektedir. Hastalara ve personele verilen yemekler hastanemizde bulunan mutfakta gözetim altında üretilmekte ve dışarıda pişirilerek getirilmemektedir. Hastanemizde gerçekleşen denetimlerde herhangi bir sıkıntı tespit edilmemiştir" dedi.

Bursa’da hastane mutfaklarında sıkı denetim

Bursa’da hastane mutfaklarında sıkı denetim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber