Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 12 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Bursa’da intihar

Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde hizmetli olarak çalışan bir kişi, iddiaya göre borçları yüzünden bunalıma girip evde intihar etti.

Bursa’da intihar

Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde hizmetli olarak çalışan bir kişi, iddiaya göre borçları yüzünden bunalıma girip evde intihar etti. Çalıştığı hastaneye kaldırılan genç adam hayatını kaybetti.

Olay, önceki gün merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Çini Sokak'ta bir apartmanın 4. katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çekirge Devlet Hastanesi'nde hizmetli olarak çalışan 36 yaşındaki Mustafa Uyanık, evde girdiği bunalım sonucu kendini astı. Yaşıyor ümidiyle annesi Sevim Uyanık tarafından ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen 112 Ambulans ekibi tarafından görev yaptığı hastaneye kaldırılan hizmetli genç, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Mustafa Uyanık'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenaze otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mesai arkadaşı Muhammet Aslantürk, polise verdiği ifadesinde Mustafa Uyanık'a icra müdürlüğünden kağıt geldiğini söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber