Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Bursa'da "İşte Bizim Tayyare" sergisi

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tayyare Kültür Merkezi'nin köklü tarihini gözler önüne serecek olan 'İşte Bizim Tayyare' adlı sergi, 23 Mart'ta açılacak."İşte Bizim...

Bursa'da 'İşte Bizim Tayyare' sergisi

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tayyare Kültür Merkezi'nin köklü tarihini gözler önüne serecek olan 'İşte Bizim Tayyare' adlı sergi, 23 Mart'ta açılacak.

"İşte Bizim Tayyare" adıyla, eski Bursa'nın Tayyare Sineması'ndan bugünün Tayyare Kültür Merkezi'ne uzanan hikayesini konu alan sergi, kentin önemli bir dönemine ışık tutuyor.

Açılışı, pazartesi günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek serginin ardından, Zeki Müren'in başrol oynadığı özel bir yapım olan 'Beklenen Şarkı' filminin özel galası da aynı gün saat 20.00'da yapılacak.

Türk Sanat Müziği'nin usta sesleri Melihat Gülses, Orkestra Pera ile sahneye çıkarak kantodan tangoya uzanan zengin bir repertuarı sanatseverlerle paylaşacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber